Doreja in Jaz

Da sam narediš stvari, ki jih potrebuješ ali si jih želiš, je od nekdaj moja temeljna filozofija

To človeka vzpodbuja h kreativnosti, iznajdljivosti. Končni izdelek, ki je delo lastnih rok, daje človeku veselje, potrditev, moč.

V želji po domačih izdelkih, ko veš, »kaj je notri«, sem za družino od nekdaj rada izdelovala mila, mazila, deodorant, detergent za perilo, zobno pasto. Odločitev, da bom izdelovala mila tudi za trg, je prišla sama od sebe.

Od nekdaj me je gnala tudi želja, uporabljati in izdelovati izdelke, ki ne obremenjujejo okolja. In česa zelo veliko in vsak dan pošljemo v naše potoke, reke, morja?

Nastala so naravna mila OM

doreja-in-jaz-naravno-doreja
naravna-mila-doreja

Po nekaj letih uporabe samo naravnih trdih mil, smo v družini ugotovili, da imamo bolj zdravo kožo in da za dodatno nego telesa ne potrebujemo ničesar več, nobenih krem, losjonov. Tudi šampone za lase smo povsem nehali uporabljati, saj smo ugotovili, da je umivanje las s trdim milom ravno tako dobro, če ne celo boljše. Pri meni so sčasoma izginile težave s prhljajem in mastnimi lasmi, težavi, ki sta me izmenično morili mnogo let.

Kmalu se mi je zdelo potrebno narediti zdrav in neškodljiv izdelek za odstranitev odmrle kože oz. piling.

Tako je prišla ideja, da bom svoja mila začela polstiti. Polsteno milo je izdelek 2 v 1 – učinkovito sredstvo za naravni piling in hkrati milo za umivanje.

Nastala so polstena mila OM

polstena-mila-doreja

Ker prihajam z območja, bogatega s termalno vodo, sem se odločila termalno vodo vključiti tudi v izdelavo mil.

Tako so nastala edinstvena trda mila v Sloveniji - mila z dodano TERMALNO VODO

Privošči sebi in svojim najbližjim zdrave izdelke.

Izdelke z dušo in tradicijo.